Mogelijkheden kinderopvang

Op alle werkdagen kunnen uw kinderen terecht bij kinderdagverblijf Blauwkapje. We zijn 52 weken per jaar open en hebben geen verplichte sluitingsweken of -dagen, behalve tijdens officiële feestdagen. 
Hele dagen
Bij Blauwkapje voelt uw kind zich thuis. Het biedt uw kleintje een veilige en warme omgeving met liefdevolle zorg en aandacht. Spelen, slapen, eten, drinken of een activiteit, voor alles maken we tijd en creëren we ruimte. Er is volop aandacht voor de ontwikkeling van uw kind.

 

Openingstijden

Wij zijn 52 weken per jaar open op werkdagen van 7.30 tot 18.30 uur. Alleen op de officiele feestdagen zijn wij gesloten (Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelsvaartdag, Pinksteren en Kerstmis. Op Bevrijdingsdag eens in de 5 jaar).

  • Over Blauwkapje
    Op ons kinderdagverblijf groeien kinderen vanaf het eerste moment op tussen het groen. Regelmatig gaan we met de kinderen op stap naar de kinderboerderij of vogels spotten op Landgoed Te Werve.
  • Hele dagen
    Blauwkapje heeft ruime openingstijden: we zijn 52 weken per jaar open. Elke werkdag van 7.30 tot 18.30 uur.
  • Midden in het groen!
    Ons kinderdagverblijf is omringd door het groen van de Rijswijkse Landgoederenzone. Dat geeft kinderen het gevoel dat ze elke dag op vakantie zijn. Wat een voorrecht is dat.